Dah buat website bisnes tapi tak tahu macam mana nak tarik orang masuk website? Website dah ada payment gateway bagai tapi sales masih krik2..?
Pernah dengar tentang AdWords tapi tak reti setup sendiri dengan betul? 
Risau nak mulakan AdWords takut makan belanja tinggi?

Google AdWords merupakan satu platform iklan yang sangat berguna untuk menjual produk dan servis anda. Sewaktu anda tengah nak cari produk/servis, selalunya mesti search kt Google dulu kan? So kat sini la peranan membuat iklan dengan AdWords. Iklan anda akan muncul kalau 'keyword' kena dengan apa yang orang tengah cari.

Memperkenalkan AdWords Kickstart Workshop (AKSW)

Sukacita nak mengumumkan AKSW akan diadakan untuk bisnes owner yang berminat nak tambah trafik ke website/FB. Detail seperti berikut:

TARIKH: 5 Disember 2017 - Selasa
TEMPAT: MyLegacy Seminar Room, Amanjaya, Ipoh, Perak
MASA: 9.00am - 1.00pm

Contoh paparan dashboard admin New Google Adwords

APA KELEBIHAN BUAT ADWORDS?

  • Customer memang sedang mencari produk / servis anda. Peratusan nak close deal adalah lebih tinggi.
  • Bisnes kelihatan lebih meyakinkan sebab market sekarang tak ramai reti buat AdWords sendiri
  • Copywriting yang ringkas, jelas dan straight to the point
  • Boleh pilih audien yang 'super-targeted' ikut demografi, geografi & psikografi audien
  • Boleh target iklan di website2 popular, Youtube, mobile app
  • Boleh buat iklan ikut sampai ke FB dengan teknik retargeting
  • Customer tak semestinya terpengaruh sangat dengan bilangan Likes untuk convert jadi sales

HASIL BUAT ADWORDS

  • Salah satu website klien kami menggunakan SEO saja. Tapi tak boleh pergi lebih, hanya 50 user sehari. Tapi lepas cuba buat Adwords, bilangan trafik bertambah pada kos yang berpatutan. 

TAPI SAYA DAH BUAT FACEBOOK ADS. PERLU KE BELAJAR ADWORDS LAGI?

Ilmu marketing itu luas. Bukan terhad pada FB ads saja. Marketing tools ada banyak seperti AdWords, content, video, email marketing, offline lagi lah tak larat nak buat semua. AdWords ni salah satu cabang wajib tahu kalau nak melengkapkan INTEGRATED digital marketing. Lain bisnes lain marketing tools yang boleh beri pulangan tertinggi. 

APA YANG ANDA DAPAT DALAM AKSW?

AdWords Funnel Strategy
Fahami konsep funnel dalam AdWords. Dari mereka cari sampai jadi beli.

Modul AdWords Search Beginner
Belajar dalam workshop hands-on cara yang betul nak struktur iklan dan apa yang membuatkan iklan mendapat Click-thru-Ratio (CTR) yang tinggi.

AdWords Copywriting Tips
Senarai frasa dan perkataan yang sesuai digunakan dalam ruang yang terhad. Jimatkan masa menulis iklan.

Dezeek AdWords Support Group
Memudahkan anda untuk tanya dan kongsi ilmu setup AdWords dalam Private group Facebook khas AKSW.

AdWords Optimization Service
Team Dezeek akan pantau performance iklan dan bantu optimize supaya anda tak perlu pening kepala nak buat iklan Adwords yang efektif selama 14 hari

Syarat nak datang workshop ni.

  • Anda nak menambah ilmu marketing guna AdWords
  • Anda dah ada website atau blog. 
  • Kalau takde website/blog pun boleh. Cuma kalau ada website lebih mudah dapat hasil yang optimum. 
  • Anda sanggup spend untuk iklan di AdWords. Boleh try serendah RM10 sehari dulu.
  • Anda berani mencuba sesuatu yang baru.
  • Ada kad debit/kredit.
  • Bawa laptop sendiri/pinjam.

Siapa Adlan Khalidi?

Adlan Khalidi merupakan Google AdWords Certified Individual dalam bidang Search Advertising. Berpengalaman luas mengendalikan Search Engine Optimization (SEO). Menggunakan AdWords sejak 2015.  Peminat tegar servis Google dan kini menggabungkan teknik SEO dan AdWords untuk dapatkan lebih trafik dalam website. Lagi tinggi trafik, lagi tinggi peluang nak dapat sales!

TESTIMONI PENGGUNA ADWORDS

SAYA BERMINAT NAK DAFTAR. BERAPA YURAN?

lIlmu, modul, workbook dan segala perkongsian dalam workshop ini bernilai RM 497.

Sempena hujung tahun ni, saya bagi special price iaitu

RM 97 seorang 

Pendaftaran dibuat secara online. Tempat terhad untuk 20 orang saja sebab saya memang nak fokus ajar anda sampai pandai.

Risau tak dapat hasil? Kami ada MONEY BACK GUARANTEE untuk duit yuran sekiranya anda tak dapat peningkatan trafik dari iklan.

Hantarkan nama, email dan no telefon anda kepada admin@dezeek.com. Kami akan maklumkan tarikh dan lokasi yang seterusnya.